Hva vi tilbyr

Hva kan vi hjelpe deg med?

Trenger du hjelp med regnskapet eller har behov for annen bistand? Vi kan tilby tjenester tilpasset ditt behov. Vi kan også komme til dere og gjøre jobben hvis det er ønskelig. Kanskje dere trenger noen som på kort varsel kan gjøre en jobb i en periode, f.eks. ved sykdom? Vi har jobbet mye med prosjektregnskap, herunder budsjettering, søknader og rapportering.

Rådgivning

Gjennom rådgivning og samarbeid hjelper vi bedriften din til å nå de målene dere har satt dere. Våre regnskapsførere ønsker å bidra med å skape verdier.

Vi møter mer enn gjerne opp personlig, og du kan være trygg på at du får en regnskapsfører som er genuint opptatt av at din bedriften skal oppnå gode resultater i tråd med deres mål.

Vi har jobbet mye med prosjektregnskap, herunder budsjettering, søknader og rapportering.

Etablering av aksjeselskap

Går du med drømmen om en egen bedrift? Uansett om du er helt i startfasen eller i sluttfasen, så hjelper vi deg gjerne på veien! Vi tilpasser tjenesten vår etter deg og dine behov. Om du trenger en regnskapsfører for å sette opp bedriftsbudsjettet eller om du har andre behov, hjelper vi deg gjerne.

Vi gjør etableringen av ditt nye AS så knirkefritt som overhodet mulig, og hjelper deg fra start til ferdig aksjeselskap.

Årsoppgjør / Skattemelding

Det er mye å forholde seg til når det gjelder årsoppgjør og skattemelding. Vi hjelper deg med dette slik at du blir trygg på at blir gjort i henhold til lovverket. Med hjelp fra oss frigjør du tid som kan brukes på andre arbeidsoppgaver.

Fakturaer & Betalinger

Både det å sende utgående fakturaer, samt å håndtere inngående fakturaer, kan være tidkrevende. Med moderne løsninger hjelper vi deg med dette slik at du sparer tid og er trygg på at dette blir tatt hånd om på en god måte.

Vi kan ta på oss hele jobben med fakturaer og betalinger, en del av jobben, eller gi dere veiledning.

Regnskapsføring

Kongsberg Regnskapstjenester AS er et autorisert regnskapsfirma som har mange års erfaring innen økonomi/regnskap og rådgivning. Vi tilrettelegger våre tjenester etter dine behov og hva som kan passe i ditt tilfelle. Vi kan også gjøre jobben hos dere, dersom det er et ønske.

Vi tilbyr god oppfølgning slik at du føler at du og bedriften er ivaretatt på en trygg måte. Hos oss møter du en regnskapsfører som ser mer enn bare tall og regnskapsføring. Vi forsøker å forstå hva som ligger bak tallene. Med den forståelsen kan vi hjelpe dere på en bedre måte.

Lønn

Når det gjelder lønn kan det være mye å forholde seg til, både i forhold til pensjonsinnbetalinger for ansatte, eventuelle refusjoner og annet. Med moderne teknologi sørger vi for at du bruker minst mulig til på lønn, samt at du føler deg trygg på at lønn blir riktig utbetalt.